Canesten

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä pääsemään eroon intiimialueen ja ihon sienitulehduksien aiheuttamista epämukavista oireista – koska uskomme, että mikään ei saisi estää sinua elämästä elämääsi niin kuin haluat, mukavasti ja itsevarmasti.

Hymyilevä tummatukkainen nuori nainen punaisessa T-paidassa esittelemässä hauiksiaan

Tarjoamme sen vuoksi tieteeseen perustuvia innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja ja jaamme tietoa niin, että voit pitää itse huolta intiimialueen ja ihon terveydestä ja sinulla on yksi asia vähemmän murehdittavana.

Klotrimatsolin kemiallinen rakenne

Tiede kaiken toiminnan perustana

Bayer on ollut sienitulehdusten asiantuntija 1960-luvulta asti, kun Bayerin tutkija, professori Karl Heinz Büchel, teki läpimurron klotrimatsolin kehityksessä. Klotrimatsoli on sienilääkkeiden vaikuttava aine. Muutama vuosi myöhemmin klotrimatsoli rekisteröitiin Saksassa, ja sitä alettiin myydä tuotemerkillä Canesten. Bayer kehitti ensimmäisenä alkuperäisen klotrimatsolia sisältävän valmisteen, joka hoitaa tehokkaasti sienitulehduksia ja myös pureutuu niiden syyhyn. Myöhemmin Bayer on kehittänyt uusia tuotemuotoja tästä tehokkaasta lääkeaineesta, jotta jokaiselle löytyy heille parhaiten sopiva vaihtoehto.

Olemme tehneet lukuisia kliinisiä tutkimuksia ja hyödyntäneet monenlaisia keinoja varmistaaksemme sen, että Bayerin tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita. Tarina ei kuitenkaan pääty tähän.

Bayer parantaa ja kehittelee jatkuvasti hyvin siedettyjä tuotteita

Hyödynnämme Bayerin kansainvälistä tietämystä, tutkimustuloksia ja kliinistä asiantuntemusta yli 40 vuoden ajalta ja kehitämme yhä väsymättömästi hyvin siedettyjä ratkaisuja sairauksien diagnosointiin, hoitoon ja ehkäisyyn. Pyrimme kehittämään tuotteistamme yhä parempia, koska olemme sitoutuneet hyödyntämään uusia tieteellisiä löytöjä – ja uskomme, että professori Büchel ja hänen edelläkävijäryhmänsä olisi siitä ylpeä.

Tämä työ on tehnyt Canestenista ykkösbrändin hiivatulehduksen hoitoon.